Tävla med dina frilufsmål

Det är lätt att vara med. Ladda upp dina frilufsbilder, så är du automatiskt med och tävlar om fina priser. Varje vecka belönar vi veckans bästa bild med ett fint frilufskit från Fjällräven. När vintersäsongen är slut utser vi en (1) lycklig Storvinnare som belönas med en skidresa för hela familjen!

Går det att påverka sina vinstchanser? Javisst, det är två saker som spelar in:

  • 1. Bildkvalité, ger bilden en skön känsla som inspirerar till mer frilufsande i vinter?
  • 2. Populäritet, hur många som gillar din frilufsbild på www.sverigefrilufsar.se och på Facebook. ”Likes” från Facebook räknas in automatiskt.

Nya vinnare varje vecka

Vad vinner man?

Varje vecka vinner en person Barnängens fiffiga frilufskit – en Fjällrävenryggsäck med termos, kåsor och Barnängens produkter för hela familjen.

Så går det till

Alla bildbidrag under aktuell vecka (måndag-söndag vecka 5 till och med vecka 11, 2017) tävlar om ett veckopris. Det vill säga - du är välkommen att tävla med fler än 1 bild. Vinnarna meddelas löpande.

Vem utser vinnaren?

Vår jury utser vinnare baserat på hur väl bilderna förmedlar en härlig vinterfrilufs. Allmänhetens åsikter, det vill säga antal ”likes” här på kampanjsaten och i det egna Facebook-flödet är också några saker som juryn tittar på.


Storvinsten

I slutet av vintersäsongen koras Årets Frilufsbild, som vinner en skidresa enligt nedan:

  • Presentkort på 20 000 SEK som fungerar som betalmedel i alla SkiStars kassor, på Skistarshop.com samt vid köp online. Kan ej bytas mot kontanter. Presentkortet är giltigt i 36 månader från vinstdatum.
  • Vinnarna står själva för resa till och från anläggningen.

Delta: Alla bildbidrag under hela tävlingsperioden är med och tävlar. Vinnarna meddelas senast vecka 13 2017.

Bedömning: Jury utser storvinnaren baserat på bildkvalité och den bild som de anser bäst förmedlat en vinterfrilufs under hela perioden; vecka 5 till vecka 11 (1/2-19/3 2017).


Övergripande villkor

Tävlingsjuryn består av fotografen Jonna Jinton tillsammans med representanter från Henkel/Barnängen. Juryns beslut kan inte överklagas. Barnängen förbehåller sig rätten att när som helst plocka bort eller neka bidrag som vi anser vara dubbletter, av liknande karaktär eller på annat sätt inte lever upp till kvalitetskraven på vad vi bedömer vara ett kvalitativt frilufsbidrag. Barnängen förbehåller sig rätten att göra detta utan att meddela bidragets upphovsman.
Genom att delta i tävlingen godkänner jag, utan krav på ersättning, att Barnängen använder min inskickade bild/text, för publicering på internet eller annan typ av marknadsföring eller publikation. Jag försäkrar även att bilden/texten är skapad av mig och att jag inte kopierat bild/text från annan plats. Anställda hos Barnängen och deras familjer får inte delta i någon av tävlingarna. Eventuell skatt betalas av vinnarna.